AVRIL LAVIGNE FAN CLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AVRIL LAVIGNE FAN CLUB

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?

4 posters

a)yüzüne tükürürüm
nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_lcap0%nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
b)hesap sorarım
nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_lcap0%nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
c)döverim
nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_lcap50%nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_rcap
 50% [ 1 ]
e)yüzüne bile bakmam
nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_lcap50%nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Vote_rcap
 50% [ 1 ]
Toplam Oylar : 2

Anket kapatıldı

YazarMesaj
forever avrıl
Avril'ı Seviyor
Avril'ı Seviyor
forever avrıl

nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Empty
MesajKonu: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyCuma Nis. 18, 2008 7:53 am

a)yüzüne tükürürüm
b)hesap sorarım
c)döverim
e)yüzüne bile bakmam
.::rocker_fly::.
Gerçek Fan

Kadın

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyCuma Nis. 18, 2008 12:27 pm

şahsen yüzüne bile bakmam çünkü çok gıcığım o kadına hiç sevmiyorum onu
AmyLee_AvrilLavigne_Rock*
SÜPER MODERATÖR
SÜPER MODERATÖR

Kadın

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyC.tesi Nis. 19, 2008 7:15 am

1. forever avrıl lütfen daha fazla gereksiz mesaj atma...o da bi sanatçı sonuçta...ne kadar sevmeseniz de saygı duymanız lazım...ona bakılırsa ben de paris hilton'a gıcık kapıyorum...yani britney spears'da öyle ama bana paris hilton mu yoksa britney spears mı deseler britney spears'ı seçerdim.......neyse konuya dönelim

2.bütün şıklar kötü yöne doğru hazırlanmış...yani belki sevenler var...belki sarılmak isteyenler var (bilemeyiz ne kadar nefret etsek bile saygı duymamız gerekir....)
http://amylynnlee.myfreeboard.net
forever avrıl
Avril'ı Seviyor
Avril'ı Seviyor
forever avrıl

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyPaz Nis. 20, 2008 2:29 pm

similies 1 similies 1 similies 1 similies 1
Gerçek Fan

Kadın

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyPaz Nis. 20, 2008 3:02 pm

kızmakla eline birşey geçmez canım haksız durumdasın haksız durumda olmasan bile şimdi hata yaptın çünkü sadece smileylerden oluşan mesaj göndermek yasak bildiğim kadarıyla...
SÜPER MODERATÖR
SÜPER MODERATÖR

Kadın

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyPerş. Nis. 24, 2008 10:21 am

bravo....!yani diğer üyeler kuralları öylesine ya okurlar ya okumazlar...ama sen ezberlemişsin mübarek Very Happy bravoo Very Happy

bu arada forever avrıl'a gelince kızmaya hiç hakkın yok...sırf senin için sitedeki insanlar kendi kararlarını değiştiremezler...üstüne basa basa söylüyorum belki sevenler vardır fikirlerine saygı duy.!!!!

(GAMZE VEYA GÖKNİL BU BAŞLIĞA Bİ KİLİT ATIP GEREKSİZ MESAJLAR BÖLÜMÜNE YOLLAR MISINIZ?SİZİ YORMAK İSTEMEZDİM AMA ŞU AN BİLDİĞİM KADARIYLA SİTEDE SORUN VARMIŞ O YÜZDEN BENDE RÜTBEME ULAŞAMADIĞIM İÇİN SİZE ZAHMET....)
http://amylynnlee.myfreeboard.net
forever avrıl
Avril'ı Seviyor
Avril'ı Seviyor
forever avrıl

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyC.tesi Nis. 26, 2008 1:07 pm

AVRIL FANAĞİ SENİ ÇOK SEVİYOM
tokiohotel&avril_fan
KURUCU ADMİN
KURUCU ADMİN
tokiohotel&avril_fan

Kadın

MesajKonu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız?   nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? EmptyCuma Haz. 06, 2008 3:26 pm

bende nicole ü sevmiyom(sebebimiz aynı ztn) ama cnm nicole seven biri üye olusa pek iyi olmaz. o yüzden konuyu kilitliyorum-iyi yönde de şıklar hazırlasaydın kilitlemezdim.
KLT
http://www.lostfanclubtr.com

1 sayfadaki 1 sayfası