şahsen yüzüne bile bakmam çünkü çok gıcığım o kadına hiç sevmiyorum onu
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* SÜPER MODERATÖR
Konu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? C.tesi Nis. 19, 2008 7:15 am
1. forever avrıl lütfen daha fazla gereksiz mesaj atma...o da bi sanatçı sonuçta...ne kadar sevmeseniz de saygı duymanız lazım...ona bakılırsa ben de paris hilton'a gıcık kapıyorum...yani britney spears'da öyle ama bana paris hilton mu yoksa britney spears mı deseler britney spears'ı seçerdim.......neyse konuya dönelim
2.bütün şıklar kötü yöne doğru hazırlanmış...yani belki sevenler var...belki sarılmak isteyenler var (bilemeyiz ne kadar nefret etsek bile saygı duymamız gerekir....)
forever avrıl Avril'ı Seviyor
kızmakla eline birşey geçmez canım haksız durumdasın haksız durumda olmasan bile şimdi hata yaptın çünkü sadece smileylerden oluşan mesaj göndermek yasak bildiğim kadarıyla...
AmyLee_AvrilLavigne_Rock* SÜPER MODERATÖR
Konu: Geri: nicolü sokakta görseniz ne yaparsınız? Perş. Nis. 24, 2008 10:21 am
bravo....!yani diğer üyeler kuralları öylesine ya okurlar ya okumazlar...ama sen ezberlemişsin mübarek bravoo
bu arada forever avrıl'a gelince kızmaya hiç hakkın yok...sırf senin için sitedeki insanlar kendi kararlarını değiştiremezler...üstüne basa basa söylüyorum belki sevenler vardır fikirlerine saygı duy.!!!!
(GAMZE VEYA GÖKNİL BU BAŞLIĞA Bİ KİLİT ATIP GEREKSİZ MESAJLAR BÖLÜMÜNE YOLLAR MISINIZ?SİZİ YORMAK İSTEMEZDİM AMA ŞU AN BİLDİĞİM KADARIYLA SİTEDE SORUN VARMIŞ O YÜZDEN BENDE RÜTBEME ULAŞAMADIĞIM İÇİN SİZE ZAHMET....)
forever avrıl Avril'ı Seviyor
bende nicole ü sevmiyom(sebebimiz aynı ztn) ama cnm nicole seven biri üye olusa pek iyi olmaz. o yüzden konuyu kilitliyorum-iyi yönde de şıklar hazırlasaydın kilitlemezdim. KLT